Blog week 10
11 november 2025 - San Pawl il-Baħar, Malta
Ik heb op maandag 3 november stage gehad op de Sea Adventure, de blauw met gele boot. Het was weer een rustig dagje: van de 7 uur dat je weg bent, doe je eigenlijk maar 2,5 uur echt iets. Dat is de heenweg naar Blue Lagoon, de laatste 15 minuten in Blue Lagoon en de terugreis van Gozo naar St. Pawl. Die andere 4 uur lig je te chillen, omdat de mensen 3,5 uur naar Gozo gaan. En dat is wel zo’n beetje de dag dan.
In de avond ben ik op stap geweest, want dinsdag was ik vrij. Dinsdagavond ben ik met Floris, Janne en Anouk even iets wezen eten. Daarna zijn we in TexMex Olympiakos - PSV gaan kijken, een zeer matige wedstrijd.
Donderdag zaten we weer op de boot, eigenlijk precies hetzelfde als maandag. Donderdagavond zijn we bij ons thuis hamburgers gaan eten met ons hele huishouden en Jip, Lieke, Anouk en Janne. Dit was hun laatste avond op stap, want zaterdagochtend moesten ze vroeg naar het vliegveld. Dus zijn we die donderdagavond met z’n allen op stap geweest om het mooi af te sluiten.
Vrijdagochtend had ik stage, met maar 2,5 uur slaap, maar we zijn wel gegaan. Dus vrijdagavond ben ik niet op stap gegaan.
Zaterdagochtend zijn Floris en ik mee naar het vliegveld geweest, aangezien ik zelf vrij was. Floris is daarna naar stage gegaan. Zaterdagavond/nacht bedachten Caelin en ik om 00:30: “Laten we gewoon even een kleine sidequest doen in Paceville.” Eindstand: 3:45 in bed.
Zondag had ik ook stage, toen op kantoor. Ik heb mijn taken afgerond en was toevallig om 12:15 daarmee klaar. Dus kon ik Utrecht - Ajax kijken, met een mooie uitslag: 2-1. Daarna om 16:45 AZ - PSV. Ja, ook twee vingers in de neus: 1-5. En om 20:00 Go Ahead - Feyenoord 2-1, ook een fantastisch resultaat. Oftewel: fantastische zondag!
Was weer een lekker weekje en iets meer beleefd dan vorige week.

Het staat je goed 🤩😘